Izvēlieties valsti, uz kuru vēlaties piegādāt preces. Mēs attiecīgi pielāgosim vietni, lai jūs varētu izvēlēties piegādi un apmaksāt pasūtījumu.

Šitake makaroni ar mājās gatavotu krēmfruošu

Šitake makaroni ar mājās gatavotu krēmfruošu

9. Šitake tstoviny kopija

Šitake makaronu sastāvdaļas:

Sastāvdaļas: 50 g žāvētu šitake sēņu.

400 g svaigu makaronu

150 ml baltā vīna

450 ml krēma fraîche (recepte turpmāk)

3 ķiploka daiviņas

2 šalotes

40 g sviesta

Parmezāns

sāls

pipari

Sastāvdaļas krēmfraišam:

Sastāvdaļas: 500 ml vismaz 33% putukrējuma (vēlams pasterizēta).

2 ēdamkarotes pilnpiena skābo paniņu

Šitake makaronu pagatavošanas procedūra:

Šitake sēnes iemērciet karstā ūdenī uz 30 minūtēm. Pēc tam lieko ūdeni notecina.

Makaronu izvāriet sālītā ūdenī, lai tas būtu koduma lieluma.

Sīpolus smalki sagriež, ķiplokus sagriež šķēlēs un apcep sviestā. Apcep sagrieztās sēnes un pārlej ar baltvīnu. Ļaujiet alkoholam iztvaikot un pievienojiet vārītus makaronus ar nedaudz cieti saturoša ūdens (ūdens, kurā vārīti makaroni).

Visbeidzot sajauc ar krēmkrāsu, lai iegūtu krēmveida mērci. Garšojiet ar sāli un pipariem un pārkaisa ar parmezāna sieru. Pasniedz uz šķīvja.

Pašgatavota krēma fraîche pagatavošanas procedūra:

Sastāvdaļā sajauc krējumu ar paniņām un pārklāj ar foliju vai cepamo papīru. Atstājiet burku istabas temperatūrā (22-25 °C) uz 12 līdz 24 stundām, līdz krēms ir sabiezējis. Ja pēc 24 stundām krēms nav sabiezējis, novietojiet to siltākā vietā. Gatavo krējumu samaisa un atdzesē ledusskapī.

Grūtības Porciju skaits Pagatavošanas laiks Kopējais laiks

Viegli 410 min30 min