Pirmdienās-piecdienās 7:00-15:00
Attēla apraksts
Mitrs karstums ir mitruma un karstuma kombinācija. Mitrumu vairumā gadījumu rada vājināta liesas funkcija, kas slikti pārveido pārtiku un rada patoloģisku mitrumu. Karstumu var radīt "ugunīga" ēdiena (asa, karsta, cepta, trekna, trekna, alkohola u. c.) lietošana vai arī to var radīt pārmērīgas vai apspiestas emocijas un stresi. Kad šīs divas sastāvdaļas apvienojas, tās rada tā saukto mitro siltumu, ko var salīdzināt ar līmi, kas hermetizē audus. Tas ir līdzīgi Rietumu medicīnas jēdzienam par hronisku iekaisumu.
Mitrs siltums aknās un žultspūslī:
Ķermeņa virsmas inficēšanās:
Ādas un muskuļu uzbrukums:
Locītavu invāzija:
iebrukums liesā un kuņģī:
Uztura principi īpaši neatšķiras no tiem, kas attiecas uz diētām, kuru mērķis ir novērst karstumu un izžāvēt mitrumu. Uztura sastāvdaļu proporcijas ir līdzīgas, tikai nedaudz mazāks ogļhidrātu īpatsvars (20-30 %) un vairāk pākšaugu un sojas proteīnu, nevis dzīvnieku olbaltumvielu. Tas, vai neapstrādāta pārtika ir piemērota, ir atkarīgs no mitruma pakāpes. Jāeksperimentē ar dažādām neapstrādātu, termiski apstrādātu un ogļhidrātiem bagātu pārtikas produktu proporcijām.
Vispārīgi principi
Izvairieties no
Malva ir viens no pasaulē visilgāk kultivētajiem graudaugiem, kam piemīt detoksikējošas un diurētiskas īpašības. Tā palīdz vemšanas, caurejas, gremošanas traucējumu, dzeltenes, dizūrijas, audzēju, mitruma un vēja izraisītu muskuļu un locītavu sāpju, palēnina vēža šūnu augšanu un noņem gļotas.
Lachrymation sagatavošana:
Izmantojiet asaru ūdeni: